Aquest dijous, a les 18h de la tarda, els/les membres del Consell Assessor d’Innomnium s’han reunit per primer cop a la seu de la CECOT (Terrassa). En la trobada també hi han participat els patrons fundadors i l’equip executiu.

El Consell Assessor, format per persones de prestigi i alt reconeixement professional en el seu àmbit, té com a finalitat d’esdevenir un òrgan d’assessorament i consulta del Patronat i la Direcció General. Assisteix en aspectes i temàtiques que afectin a l’estratègia i el desenvolupament d’activitats, programes i prpojectes de la Fundació Innomnium i en la visió estratègica de futur. Les recomanacions, suggeriments i consells del Consell Assessor seran tingudes en compte pel Patronat i la Direcció General però en cap cas tindran caràcter vinculant. Es pretén que els membres del Consell Assessor es converteixin en ambaixadors/es d’Innomnium i contribueixin al seu desenvolupament, reconeixement i reputació d’una forma directa.

Durant la reunió s'han introduït els eixos bàsics d'actuació de la Fundació així com les campanyes, projectes i programes vinculats als ODS i la innovació territorial en entorns rurals. Els membres de l’equip executiu han pogut compartir, d’aquesta manera, els projectes executats i les expectatives de futur de l’entitat.

Durant la trobada; Albert Latorre, CEO i fundador d’Innòmnium, ha declarat que “amb la constitució del consell assessor, Innomnium com a startup no lucrativa, consolida la seva estructura corporativa i s’obre a la societat civil per complir amb la seva missió fundacional."

El Consell Assessor d'Innomnium està format per:

  • Oriol Alba, secretari general de la CECOT
  • Rosa Cubel, directora de Relacions Institucionals i Transferència Tecnològica a l'IRTA
  • Daniela Freund, professora de turisme a la Universitat Ramon Llull
  • David Garrofé, CEO de Binillium
  • Xavier López, director general corporatiu i d’operacions d'Eurecat
  • Karma Peiró, periodista digital i codirectora de VIT
  • Joan Pino, director del CREAF
  • Enric Rius, secretari general del Consell Assessor d'Innomnium